Cuvântul vieţii împărţit în satele României

Unul din obiectivele Misiunii Countryside pentru anul 2012 este să împărţim 2012 Biblii în localităţi în care nu există prezenţă evanghelică.

În vara acestui an am împărţit cu ajutorul Domnului şi a voluntarilor implicaţi în Misiunea de vară un numar de aproximativ 1.500 de Biblii în Scorniceşti şi localităţile din jur prin acţiunea Zilele Bibliei la Scorniceşti 2012.

În această această toamnă am început cu satul Rusciori când în 22 septembrie s-a mers din casă în casă cu Cuvântul lui Dumnezeu şi s-a vorbit cu oamenii. În 27 octombrie s-a făcut o acţiune asemănătoare în satul Teiuş, iar în 10 noiembrie s-a dus Cuvântul lui Dumnezeu în satul Şuica.

Echipa implicată în împărţirea de Biblii şi evanghelizare s-a putut bucura împreună cu cei care au primit Cuvântul lui Dumnezeu, dar au experimentat şi respingere din partea câtorva oameni care au refuzat Cuvântul vieţii.

Fie ca puterea transformatoare a Cuvântului lui Dumnezeu să aducă viaţă în inimile celor care au primit Cuvântul Lui. Cuvântul care iese din gura Domnului nu se va întoarce la Domnul fără rod, ci va împlini voia şi planurile Sale.

„…primiţi cu blândeţe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele.” (Iacov 1:21)